Följ LEJE Fastigheter AB

LEJE Fastigheter satsar på solceller

Pressmeddelande   •   Mar 29, 2019 14:32 CET

2st solcellesinstallationer på Albybergsringen i Haninge

LEJE Fastigheter har utrustat två av sina fastigheter med solceller i ett pilotprojekt.

Den ena anläggningen är belägen på Albybergsringen 108 i Haninge där vi genomgående använt NIBES produkter. Den andra anläggningen ligger på Albybersgringen 110 där vi låtit Save By Solar ta fram en helhetslösning inkl material och installation.

Det ligger i tiden att både bygga energieffektivt men också att fortsatt kunna äga och förvalta fastigheterna på ett energi och miljövänligt sätt. Vi tror att solceller är en av dessa pusselbitar. Kan det dessutom addera en god ekonomi för både oss som fastighetsägare samt för hyresgästen så finns det många incitament. Om utfallet av dessa två pilotanläggningar faller väl ut så är vår förhoppning att kunna skala upp detta på hela vårt bestånd säger Niklas Granström och Dan Jonsson.

För frågor eller mer information läs mer på www.lejefastigheter.se eller kontakta Niklas Granström eller Dan Jonsson. 

Vi är specialiserade på uthyrning av eget byggda industrifastigheter. Vår affärsidé är att bygga, äga och förvalta industrimark och fastigheter. Vi erbjuder högkvalitativa, ljusa och nybyggda industrifastigheter för uthyrning till kund.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.